Tuhkakuppi | TuhkakupitTuhkakupit ovat olleet yleisiä tuotteita tupakoitsijoilla joka puolella maailmaa jo pitkän ajan. Niitä käytetään erilaisten ihmisten toimesta erilaisissa paikoissa. Asia, joka säilyy on tuhkakuppien materiaalin kuumuuden kestävyys. Tämä on sen takia, jotta tuhkakuppi ei vaikutu kuumista ja palavista tupakoiden ja sikareiden päistä. Ne ovat tehty materiaaleista, kuten lasi, metalli, savi. Tuhkakupeilta vaaditaan, että ne ovat tulenkestävät ja, että ne kestävät kuumia lämpötiloja.

Erilaisia tuhkakuppeja voidaan käyttää erilaisissa paikoissa. Yksilöt, jotka polttavat, yleensä käyttävät tuhkakuppeja, joissa on tasainen pohjakiinnitys ja ontto sylinterin muotoinen osa ja tasaiset reunat. Tämän tyyliset tuhkakupit ovat pöydän päällä ja ovat saatavilla eri muotoisina ja kokoisina markkinoilla. Näissä tuhkakupeissa on yleensä 3 tai 4 koloa niiden kulmissa ja 3-4 tupakkaa voi olla niille tarkoitetuilla paikoilla. Tuhkakupit, jotka ovat yleisillä paikoilla, ovat yleensä seinäkiinnitteisiä. Se johtuu siitä, että niillä on paljon käyttöä julkisissa tiloissa.

Muutamissa tuhkakuppimalleissa on myös vettä niiden pohjarakenteissa. Tällaiset tuhkakupit ovat usein tehty kahdesta lukittuvasta osasta. Pohjalla oleva vesi auttaa vähentämään savua sen jälkeen kun, tupakantumppi on painettu alas tuhkakuppiin. Nykyään on olemassa useanlaisia tuhkakuppeja, jotka mahtuvat kupinipidikkeeseen autossa. Usein myös autoissa on valmiin tuhkakuppi.

Voit valita tuhkakupin riippuen käytöstä, mausta ja halusta. Tuhkakuppi, joka soljuu hyvin huonekalujen kanssa käy lisäämään huonekalujen kauneutta. Riippuen minkälainen tupakoija olet.