Tuhkakupi | TuhkakupitSavuttomat tuhkakupit auttavat eliminoimaan inhottavan hajun, joka tulee tupakasta ja sikareista. Haju generoi ärsyttävää hajua, joka menee henkilön sisälle ja muihin ulkona oleviin asioihin; tämä aiheuttaa kestämättömän hajun ympäristöösi ja voit myös haista pahalle sen vuoksi.

Käsittelemme enemmän yksityiskohtia savua syövistä tuhkakupeista tässä artikkelissa. Syvennymme eniten hiilifiltteröintiin ja ioni tuhkakuppeihin, jotka muuttavat savun vaarattomaksi ilmaksi.

Tupakan savu sisältää myös vahingoittavia kemiallisia osia, joilla on vaikutusta ei-tupakoiviin ihmisiin,jotka ovat paikassa, missä joku polttaa tupakkaa. Käyttäessa savuttomia tuhkakuppeja, nämä vaaralliset kemialliset osat filtteröidään ja muutetaan puhtaaksi hengitettäväksi ilmaksi.

Savua suodattavia tuhkakuppia löytyy erilaisilla ominaisuuksilla ja tehokkuuksilla nykyaikana. Kahdessa tyypillisimmissä savuttomissa tuhkakupeissa on antrasiittia ja hiilifiltteröinti ja inoni tuhkakupit. Kaikkissa näissä on hyvät ja huonot puolensa.

Tyypillisen savuton tuhkakupi hyväksikäyttää hiilifiltteröintiä, joka poistaa sekä savun että tupakan hajun. Lisätoiminnot, kuten kääntyvät uurteet parempaan tuhkan säilytykseen ja parempi moottori voivat olla juuri mitä haluat taloosi.

Suusin osa saatavissa olevista tuhkakupeista käyttävä hiilifiltteröintiä pitämään kaikki alueet savu- ja hajuvapaana. Filtteröinti toimii tuhkakupissa moottoreiden avulla, joka auttaa niitä toimimaan kuten tyhjiö, joka imee svaun ympäristöstä. Verrattuna muihin saatavilla oleviin tyyppeihin, tuhkakupit, jotka hyväksikäyttävät hiilifiltteröinitä ovar yleensä melko halpoja.

Lisäksi, sinun täytyy ostaa varahiilifiltterit varmistaaksesi, että tuhkakupit ovat jatkossakin tehokkaita pitämään ympäristön puhtaana ja vapaana tupakan savusta. Ioneihin pohjautuvat tuhkakupit ovat toisenlaisia savuttomia tuhkakuppeja. Ioniset savuttomat tuhkakupit käyttävät inoneita rikkoakseen tehokkaasti vaaralliset tupakansavun elementit. Tämä kyseisen tyypin tuhkakuppi myö muuntaa vaaarallisen savun puhtaaksi ilmaksi, jättäen huoneen normaalin hajuiseksi, vaikka huoneessa samaan aikaan poltettaisiinkin.

Ihan sama minkä savua imevän tuhkakupin valitset, tulee miettiä niiden hyvät ja huonot puolet ja painottaa omia valintoja päättääksesi minkä tyyppinen tuhkakuppi sopii sinulle parhaiten. Parhaiden savuttomien tuhkakuppien avulla voit pitää kodin turvassa ja suojassa tupakan savun haittavaikutuksilta.