spirale_ashtray-normal.jpgPassivisen tupakoinnin haittavaikutuksista on ollut paljon puhetta. Lääketieteen ammattilaiset olettavat, että ihmiset, jotka istuvat tai seisovat tupakoivien vieressä kohtaavat samat terveysriskit kuin itse tupakoivat henkilöt. Esimerkiksi, ihmiset, jotka hengittävät passiivisesti tupakan savua kärsivät allergisista oireista, kuten yskästä, kosteista silmistä ja hengitysvaikeuksista vain muutaman muutamia mainittaessa. Toisaalta tupakan savu ja haju on kiusa suurimmalle osalle ei-tupakoivista.

Se häiritsee ympäristöä ja vaikuttaa heidän mukavuuteensa. Käytännössä, ne eivät imeytä joka grammaa tupakansavusta. Periaatteessa ne tekevät erinomaisesta työtä eroon päästessään tupakan saasteista ympäristössä. Imetyt tupakan savun osat asettuvat laitteen pohjaan. Toisaalta tämä laite on kätevän kokoinen koossa ja kannettava. Tuloksena sitä voidaan käyttää suureen osaan paikoista; perheen kokoontumisiin, yritystapaamisiin, ajoneuvoissa, toimistossa, lomilla ja talon sisällä tai ulkona.

Tästä syystä tätä laitetta käytetään tunnollisesti, ei-tupakoivat voivat nauttia täysin puhtaasta ympäristöstä ilman tupakoinnin haittavaikutuksia. Toisaalta, ei-tupakoivat voivat helposti mennä tupakoivien joukkoon ja nauttia heidän seurasta ilman haju ja savuhaittoja.

Markkinoilla on olemassa kahta eri tyyppiä savuttomista tuhkakupeista; inoniset ja filtterillä olevat. Viimeisin on sisäänrakennttu yhdellä tai kahdella filtterillä, jotka auttava tupakan savun ja hajun imeytymistä. Toisaalta ioniset tuhkakupi eivät voi ottaa sisäänsä hajua, koska ne eivät ole tehty filttereistä. Mutta ne ovat suunniteltu ajoittaiseen puhtaan ilman vapauttamiseen. Molemmat tuhkakupit ovat valmistettu monesta eri väristä. Siksi sisustukseen sopivan tuotteen löytäminen on helppoa.